Baby Born Wastafel (recensie)

Een mooie Baby born® Wastafel met interactieve functies. Een waterkraan waarmee je echt water kan pompen, met lichtjes in de spiegel , babyborn liedjes en als je de beker oppakt hoor je gorgel en tandpoets geluidjes.
Inclusief handdoek, geïntegreerde handdoekhouder, beker, tandenborstel en een badstop in de vorm van een eendje. Vanaf 3 jaar.

Recensie
Baby Born…de meeste meisjes zijn hier gek op. Ook geen wonder, want het assortiment van Baby Born is groot. Hierdoor zit er voor ieder wel wat leuks bij.
Zo ook deze interactieve wastafel, met licht en muziek.
Nu is dat laatste al leuk, maar wat deze wastafel pas echt leuk en bijzonder maakt, is dat er echt water uit de kraan kan stromen! Hoe leuk is dat!

Onze dochter heeft al een Baby Born bad en Baby Born bad accessoires set, en daar past deze wastafel natuurlijk helemaal bij. Op de vraag wat ze het leukste vind, van deze 3 dingen, zegt ze vastberaden: Het bad! En dat kan ik me wel voorstellen, want in het bad kan veel water en kun je een echt schuimbad creëren.
Maar ook deze wastafel vind ze erg leuk. De lichtjes, het muziek én het stromende water zorgen dat ze ook hiermee tijden kan spelen!
Baby Born Wastafel