Adressen & Verjaardagen – Alles bij de hand in één boekje (recensie)

Dit boek is superhandig in gebruik. Met de 16 uitneembare tabbladen bepaal je zelf hoeveel ruimte per letter van het alfabet je nodig hebt! Zo kom je nooit meer ruimte
te kort als je toevallig heel veel mensen kent van wie de achternaam begint met een X. Ook vind je er een apart gedeelte voor alle verjaardagen, met genoeg schrijfruimte per datum zodat er niemand naast de regel valt, en een gedeelte voor notities.

Recensie
Een vrolijk uitziende Adressen & Verjaardagen boekje in één. Behalve adressen, is er bij elk adres ook de ruimte om het huis- en mobiele nummer in te vullen én het email-adres. Zo heb je alle gegevens direct bij de hand.
Achter in het boekje zijn een aantal pagina’s voor notities en kun je alle verjaardagen invullen. Tot slot is er nog ruimte om gebruikersnamen en wachtwoorden per website in te vullen. Dit laatste is natuurlijk heel handig, maar zelf heb ik er nog mijn twijfels over, als ik dit wel of niet ga invullen…Regelmatig weet ik mijn gebruikersnamen of wachtwoorden niet meer, dus ja; dit is handig om op te schrijven. Maar aan de andere kant moeten deze wachtwoorden en gebruikersnamen wel geheim blijven…Ik denk dat ik toch maar blijf aanmodderen met het proberen te onthouden van de wachtwoorden en gebruikersnamen…
Adressen & Verjaardagen – Uitgeverij BBNC